Germany | Finland | Saint Petersburg | Italy

 

Egészség és hosszú élet

Tudományos tények, táplálkozás, életmód

Cikkek a kung-fu

Iskolánk  koncepció

Fejlődés, aktivitás, események 

 

Az önmasszás előnye az egyszerüség. A megeröltetö testmozgás vagy fáradékonyság illetve betegség megelőzésére és a rehabilitáció utáni sérülések is (horzolás, ficam, rándulás, izületi fájdalmak). Ez a hatás a meridiánokon (a kezek és a lábak energiacsatornái és bio aktív pontok). Az önmasszás a Daoin renszer módszerein és technikáin alapul.

A helyes választási gyakorlatok optimálisan és hatékonyan előkészíti a testet és az agyat. Az önmasszás sekvencia technikája hasonló a klasszikus masszáshoz: simogatás, dagasztás, rázás...  A figyelem testre, testrészekre a biológiai aktív pontokra ősszpontosul. amelyek aktívan található a tenyér, a fejbőr, a fülek és lábak. A hatékonyság az önmasszás daoinban rejlik intenzív vagy mérsékelt a feletettól fűggöen.

A légzésnek simának és nyugodtnak kell lennie, követve folyamatosan haladva könnyen anélkül, hogy elveszítené a kapcsolatot a bőr felületével.

Az önmasszírozást naponta ell végezni, reggel és este. Az idő nem korlátozott akár 3 perc alatt is elvégezhető, de aki szeretne több figyelmet fordítani rá akkor 10-15-20 perc is lehet. Az egész önmasszás-komplexum hagyományosan elindítható Chan pozicioból és nem számit hol vagy a padlon, vagy az ágyon.

Részletek a masszázs komplexum a Mester mutatja az tornateremben.

Minden hétfőn 18.00 óráig várjuk Önt! (kivéve október 23), Szegedi Madách Imre Iskola, tornaterem.

Kövess minket a facebookon! https://www.facebook.com/clubtaichi/

Van kérdése? e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: +3630852 8145, +36308785675

 

 

Iskolánk képgalériája

Lépjen kapcsolatba velünk!

Cím

Empire Taichi
Szeged
Hungary
melnikovtaichi @ gmail.com