Germany | Finland | Saint Petersburg | Italy

 

Egészség és hosszú élet

Tudományos tények, táplálkozás, életmód

Cikkek a kung-fu

Iskolánk  koncepció

Fejlődés, aktivitás, események 

Megint meggyőződünk  arról, hogy a taichi rendszerek egyediek és univerzálisak. És a világ koronavírusának körülményei között ismét bebizonyította. Miután elsajátította ezt a rendszert, önállóan utazhat a „külső”, és a belső világban. A taichi egyénileg kielégíthetik az érintettek energia-, fizikai és pszichológiai igényeit. És nem számít, milyen szintű a taichi megértése. A legfontosabb, hogy ő már úton van! Saját testfejlesztés, önfejlesztés és helyreállítás módjai.

Ha meg akarja tanulni taichi-t, akkor 2 dologra van szüksége:

1. A taichi  alapjainak megértése és az erőteljes akaratú tulajdonságok megnyilvánulása türelme (az út végén helytelenül kitűzött cél illúziónak bizonyulhat).

2. Igazi mester jelenléte! Nem oktató sok megszerzett diplomával, hanem Mester! Természetesen itt segít a belső ösztön, az intuíció, a tapasztalat és a gyakorlat.

Hogyan adhat tanácsot egy méltó tanár megtalálására? Három fontos szempont a választáskor:

 1. Rengeteg gyakorlati tapasztalat a taichi oktatásában (nem 3-5 év) és nemcsak a harci irányban, hanem az orvosi és egészségügyi gyakorlatokban is.

2. A mesternek bizonyos energiaképességekkel kell rendelkeznie, amelyeket az évek során fejlesztett („vas ing”; „vas tenyér”; „gyémánt ujj”, „hegyi helyzet”; telekinézis, aerokinezis stb.), És nem „ szép ”formák végrehajtása, amely semmit sem jelent.

3. A mesternek nemcsak az alkalmazott orvosi és egészségjavító (harci) ügyekben, hanem a mozgással kapcsolatos különféle gyakorlatokban is képesnek kell lennie. Mivel minden a yin-yang elvén alapszik!

Haladjon meg a taichi megértésének útján, erősítse az immunitást, gyakoroljatok, tegyétek meg az első lépést, és akkor még a koronavírustól sem fogtok  félni.

Kedves érdeklődők, kedves tagjaink!

Szabadtéri edzésekkel folytatják a sportiskolát! Hivatalos 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet megtartani, akkor TAICHIZNI LEHET! 
Végre jobb idő lett, lehet taichizni OBI-nál (Szeged, Szatmazi utca, görkörcolya pálya mellett). Ha kedvetek van, össze lehet gyülni. Velünk találkozhatunk jövő héten szabadtéren. Jelezzetek, mikor mindenkinek jó lesz!


Több info privat üzenetben, csoportban https://www.facebook.com/clubtaichi vagy tel: +3630 8785675

Üdvözlettel: Mester Ghennadij és Viktória.

Iskolánk képgalériája

Lépjen kapcsolatba velünk!

Cím

Empire Taichi
Szeged
Hungary
melnikovtaichi @ gmail.com