Germany | Finland | Saint Petersburg | Italy

 

Egészség és hosszú élet

Tudományos tények, táplálkozás, életmód

Cikkek a kung-fu

Iskolánk  koncepció

Fejlődés, aktivitás, események 

A terápiás Wushu rendszerek szerves részét képezik a hagyományos kínai orvoslásnak.

Több ezer ember, a fiataltól az idősig, minden reggel gyakorol a parkokban, tereken vagy stadionokban javítva ezzel testüket és lelküket. A hagyományos kínai orvoslás kombinálva a harcművészet elemeivel javítja a szervezet védelmi rendszerét, megőrzi az egészséget, továbbá az aktivitás hosszabb életet biztosít. 

Sok, a sport fiziológia és biomechanika modern elméletét alkalmazó testnevelési egyetem és gyógy intézmény nagy mértékben beépíti a gyógyító-megelőző tevékenységébe az ősi módszereket, így többek között a régi kínai usu regeneráló módszereit.

Ezért egyre népszerűbb az ősi kínai wushu manapság. Ez a módszer ősi hagyományokon és sok ezer év alatt felhalmozott tudáson alapul.

Wu San

Ha fogyókúrázik, böjtöl, akkor kínozza magát és a testét ami stresszt idéz elő. A stressz pedig tönkreteszi teste energetikai rendszerét. Más szavakkal, a változó  energiamérleg a yin és yang egyensúlyának  a megbomlása lesz minden baj okozója.

A szervezet regeneráció azon alternatív módszereinek kutatása melyek gyorsan, a szervekre és a hormon rendszerre hatva fejtik ki hatásukat és elfogadottak lehetnek a társadalomban jelenleg is zajlik, ugyanis ahány ember annyi különböző megoldás lehetséges. 

Tao Taichi az az egyedülálló rendszer mely segít megőrizni az energiái egyensúlyát, ezért gyakorolja a világon több mint kétszáz millió ember a Dao Taijiquan  tornát.

Egy szakképzett tréner segítségével a rendszer működőképes és maximálisan hatásos.

 Taichi szakértő, alapítója a Nemzetközi Iskola Empire Taichi Melnikov Ghenadzi

 

 

 

Iskolánk képgalériája

Lépjen kapcsolatba velünk!

Cím

Empire Taichi
Szeged
Hungary
melnikovtaichi @ gmail.com